tiistai 20. huhtikuuta 2010

Arvontalähetys on vihdoin valmis.

Anteeksi viivytys. Halusin tehdä suht aidon näköisen munkin enkä löytänyt sopivan väristä kangasta, joten päädyin maalaamaan kankaan itse oikean väriseksi. (Sen siitä tuli kyllä näköinenkin). Koska käytin maalauspohjana trikoota, niin trikoohan yllättäen ommellessa ja venyttäessä venyy, mistä taas seuraa pohjavärin pilkistäminen esiin kangasvärikerroksen alta. Olisi pitänyt maalata oikein laimennetulla värillä, joka olisi imeytynyt kankaaseen. Ei hyvä, mutta toivottavasti kelpaa. Koitan saada pakettiin nyt mahdollisimman pian.

p.s. Mie ompelen aina kaksinkertaisella langalla ja pistoja on aina varmaan triplasti tarvittu määrä, mutta silti ei voi koskaan olla varma, joten: "VAROITUS: SISÄLTÄÄ PIENIÄ OSIA. EI SUOSITELLA ALLE KOLMEVUOTIAILLE."

p.s.2. Ei suositella koirien läheisyyteen. Sisäosissa käytetyt pilttipurkkien kannet saattavat sisältää jäänteitä vauvanruuan hajusta ja aiheuttaa vastustamatonta pureskelunhalua.

2 kommenttia:

Siili kirjoitti...

Kiitos! Munkki on ihan ihana :)Näitä ei anneta pikkuveikan leikkeihin, vaan säästetään tyttöjen keskisiin tee-hetkiin. Saanko lainata kuvaa blogiini?

Mari kirjoitti...

Ole hyvä vain.